Brandingshoot in Den Bosch | Dots By Gemma

 In Blogs

Brandingshoot in Den Bosch

Vanaf het begin dat ik met brandingshoots begon, zei ik tegen mezelf dat ik iets met creatieve ondernemers wilde doen. Ambachten, creaties, volledige workflows fotograferen. Iets voor mijn lens tot leven zien komen. Dat leek me heel erg tof. Ga ik me daar volledig op richten? Dat vond ik iets te krap. Maar kun je mijn enthousiasme voorstellen toen Gemma van Dots By Gemma bij mij aanklopte?

Gemma is een fantastische artieste met een liefde voor lijntekeningen. Tekeningen die naar mijn mening ontzettend satisfying zijn om naar te kijken, maar ook om gemaakt te zien worden. Waar zij erg tegenaan liep, was dat zij altijd wel foto’s maakte van haar werken, maar dat op haar hele website en instagram¬†amper te zien was wie alles nu echt maakte. Daar mocht wel verandering in komen.

We spraken af bij haar thuis voor een brandingshoot in Den Bosch in de omgeving rond haar huis en in haar eigen atelier tussen alle tekenspulletjes en creaties. Wat heerlijk om mee te werken. Net als ik is Gemma ontzettend vrolijk en heeft een heerlijke grote lach. De tijd van de shoot vloog echt voorbij, want het was zo gezellig. En ik denk dat dat ook een hele positieve invloed op de fotoshoot zelf. Heel ontspannen en relaxt. Precies wat ik graag wil bereiken.

Recent Posts
denise branding fotografie