Wist je dat goede brandingfoto’s een
essentieel onderdeel zijn van jouw bedrijf
en dat je daarmee een waardevolle band
met jouw doelgroep kan opbouwen?

Download hieronder mijn gratis branding guide, met tips waarom personal brandingfoto’s ook voor jouw bedrijf van onschatbare waarde zijn.

dbf-branding-guide-denise-personal-branding

Wist je dat goede brandingfoto’s een essentieel onderdeel zijn van jouw bedrijf en dat je daarmee een waardevolle band met jouw doelgroep kan opbouwen?

Download hieronder mijn gratis branding guide, met tips waarom personal brandingfoto’s ook voor jouw bedrijf van onschatbare waarde zijn.

dbf-branding-guide-denise-personal-branding

Online zichtbaarheid

Online zichtbaarheid, je kunt er niet meer omheen. Dagelijks worden duizenden nieuwe stories online geplaatst en ontkom je er niet aan om je eigen gezicht regelmatig op je feed te plaatsen. Mensen kopen immers van mensen.

Je branding staat goed op poten met een mooi logo, een goede website en behoorlijk wat volgers op je social media. Maar je weet ook dat het goed inzetten van personal branding een essentieel onderdeel is voor de groei van je bedrijf. Omdat je daarmee een band kunt opbouwen met jouw doelgroep en je daarmee hun vertrouwen kunt winnen. Maar hoe doe je dat op een leuke, authentieke manier die echt bij jou past?

Na het lezen van deze branding guide weet jij precies wat de voordelen zijn van het hebben van goede brandingfoto’s en wat je kunt doen om je personal branding goed toe te passen.

Reviews

  • Denise maakt met dit E-book echt het belang voor een goede personal brand duidelijk en welke rol passende en goede foto’s daarin spelen. Concrete tips en inzichten. Echt heel waardevol.

    Tamara Stroop Tamara Stroop | Online business coach
  • Als branding designer weet ik hoe belangrijk (online) personal branding is, maar merk ik ook dat er genoeg ondernemers zijn die hier nog niet (helemaal) de toegevoegde waarde van inzien. Denise legt in haar branding guide perfect uit wat personal branding inhoudt, hoe je het toepast binnen je bedrijf en het belang van goede personal branding foto's. Een persoonlijk geschreven e-book en must have voor elke ondernemer!

    Sylvia Faasse SCREATIVE | Branding Designer + Stylist
  • Denise weet als geen ander hoe belangrijk het is om als bedrijf een goede personal branding te hebben. Met haar communicatie achtergrond legt ze dit op een heel fijne manier uit in deze mooie branding guide. En als kers op de taart kan ze ook van jou en je bedrijf de mooiste foto's maken, zodat ook jij je personal branding compleet hebt!

    Kim Arts Wedding en Event planner

Hoe jouw klanten niet meer om jou heen kunnen.

Hoe jouw klanten niet meer om jou heen kunnen.