Jouw persoonlijke gifjes laten maken!

Tegenwoordig kun je niet meer om gifjes heen. Je weet wel, die animerende poppetjes met leuke bewegingen enzo. Dikke kans dat jij ze al meermaals in je insta stories hebt gebruikt. Maar wat als ik je zeg dat je heel eenvoudig jouw eigen gifjes kan laten maken? Zodat je iedereen kan spammen met jouw heerlijke persoonlijkheid!

Maar waar kan ik ze dan voor gebruiken?

Geloof me, je vindt vanzelf veel verschillende manieren om ze te gebruiken. Denk bijvoorbeeld eens aan:

 • Jouw merkbekendheid vergroten op social media
 • Het nog persoonlijker maken van jouw website
 • Als toffe afsluiter van je mailinglijst

Mensen kopen van mensen. Hoe meer jij laat zien wie jij bent, hoe groter de kans is dat mensen denken: van DIEGENE wil ik wat kopen!

Wat gaan we precies doen?

Voorbereiding is KEY. Na het boeken ontvang je van mij een handleiding met veel tips voor jouw GIFjes shoot. Denk hierbij aan kledingkeuze, tips voor attributen en een inspiratielijst met allerlei soorten bewegingen. Samen bellen we ook nog eens om te sparren over wat goed bij jouw bedrijf zal passen. Tip: kijk ook zelf eens rond op giphy of pinterest. Wie weet kom je zo op nog meer ideeën.

Tijdens de shoot nemen we de tijd om het lijstje bewegingen af te werken, totdat hij perfect is. Dat kan soms een paar takes duren, maar dat is helemaal niet erg!

Jij bepaalt zelf welke filmpjes worden omgetoverd tot een waanzinnig GIFje. Kies ze direct uit of denk er rustig nog even over na. Geen probleem. Zodra jouw keuze gemaakt is, gaan de filmpjes door mijn magische GIFjes machine en ontvang jij een mapje vol dansende mini-jij’s waarmee je heel je socials vol kunt gooien.

Uiteraard help ik je ook op weg om jouw persoonlijke GIFjes online te zetten en leg ik je uit hoe je alles kunt gebruiken.

FAQ

Waar gaan we de gifjes maken?

Ik kom graag naar je toe op locatie! Daarbij neem ik alle benodigde spullen mee, zodat je nergens aan hoeft te denken. Jij hoeft enkel de deur te openen en heel veel zin te hebben in onze sessie!

Ik heb niet per se 5 gifjes nodig. Kan dit ook minder?

Minder dan 5 gifjes is niet mogelijk, omdat je vanaf 5 gifjes een brand account op Giphy kunt aanmaken. Daarmee kun je jouw statistieken in de gaten houden en zien hoeveel mensen jouw gifjes gebruiken. Tof toch?

Ik heb geen idee wat ik voor gifjes moet laten maken.

No worries! Vooraf bellen we even en gaan we brainstormen over wat voor gifjes goed bij jouw bedrijf passen. Kijk van tevoren eens rond op Instagram, Giphy of Pinterest voor wat inspiratie. Ik heb ook een hele lijst met ideeën waarmee ik je alvast op weg kan helpen. Samen maken we een plan die we op de shootdag gaan uitvoeren.

Er zitten teveel leuke gifjes bij en ik wil er meer! Kan dat?

Uiteraard! Na de opnamesessie maak ik een overzicht van de clips die we geschoten hebben en daaruit mag jij er zoveel kiezen als je wil, met een minimum van 5. Voor de rest maak ik graag een leuk prijsje.

Hoe krijg ik de gifjes online?

Geen zorgen! Ik help je op weg met een stappenplan wat je precies uitlegt wat je moet doen om jouw gifjes online te krijgen, een brand account kunt aanvragen en hoe alles te gebruiken is op jouw online kanalen.

5 persoonlijke gifjes


 

 • Telefonische intake
 • Een pdf met tips ter voorbereiding
 • 1 uur opnametijd
 • Je kiest zelf welke filmpjes als gif worden gemaakt
 • Handleiding voor het installeren van jouw gifjes

€245

10 persoonlijke gifjes


 

 • Telefonische intake
 • Een pdf met tips ter voorbereiding
 • 1 uur opnametijd
 • Je kiest zelf welke filmpjes als gif worden gemaakt
 • Handleiding voor het installeren van jouw gifjes

€345

Tarieven zijn exclusief btw en reiskosten (€0,35 p/km vanaf Beek en Donk)