Personal brandingshoot op Strijp-S Eindhoven | Online marketingcoach Josien

 In Blogs

Toen ik net begon met personal brandingshoots was Josien een van de eerste die bij mij aanklopte om haar fotocollectie uit te breiden. Als online marketingcoach vindt ze het namelijk erg belangrijk dat haar doelgroep weet wie ze is en wat ze doet, zodat ze haar kunnen leren kennen en een band kunnen opbouwen.

Zo gezegd, zo gedaan. En wauw, wat was dit tof! In het creatieve hart van Eindhoven hebben we 2 uur lang de gaafste foto’s geschoten die helemaal aansluiten bij het merk wat Josien wilde neerzetten. Mission accomplished kunnen we wel zeggen.

Over de brandingshoot zelf zei Josien het volgende:

Tijdens de personal brandingshoot heeft Denise hele mooie foto’s van mij gemaakt. Ik ben er echt heel blij mee! Het zijn er ook echt super veel. Ik ben blij met het aantal kledingwissels en ik kan echt weer een flinke tijd vooruit met mijn social media content. Dankjewel daarvoor Denise. Ik vond het ook echt een hele gezellige middag. Dus ik zou het zeker ook andere ondernemers aanraden om jou foto’s te laten maken. Ook omdat je echt meedenkt met wat diegene wil en met de huisstijl en kleuren. Dus ik zou zeggen: doen allemaal!

Inmiddels is Josien samen met haar compagnon verder gegaan als Online Harder Groeien en richten ze zich samen op het coachen van alle aspecten in online marketing. Dus wil jij graag zelf aan de slag met jouw online marketing, maar weet je niet goed hoe alles werkt? Check dan eens zeker hun website of instagrampagina! Alle foto’s van hun website heb ik voor ze gemaakt.

Benieuwd naar het resultaat? Dat vindt je hieronder.

Recent Posts
denise branding fotografie-wat te doen met brandingfotos