Wat moet ik met zoveel brandingfoto’s?

 In Blogs

Ik krijg regelmatig een aanvraag van een onderneemster, omdat ze een paar foto’s voor haar website wil hebben. Het gaat dan om een handje vol foto’s. Maar als je dan toch de stap zet om foto’s te laten maken, waarom zou je het dan niet meteen goed aanpakken?

Waarvoor kan ik mijn brandingfoto’s dan allemaal voor gebruiken?

Jouw brandingfoto’s kun je op zoveel verschillende manieren inzetten. Denk eens aan je website, Facebook, Instagram, Linkedin, e-books, emailfunnels, advertenties, cursussen, offline marketing, blogs. Binnen no time heb je jouw 5 foto’s flink gerecycled, trust me.

Grijp de kans om jezelf neer te zetten zoals jij dat graag wil. Wie ben jij en wat wil je van jezelf laten zien? Personal branding heet niet voor niets personal. Tijdens de voorbereidingen van een brandingshoot gaan we kijken naar jouw persoonlijkheid, jouw ideale klant en jouw bedrijf. Wat maakt jou uniek, wat is de reden dat mensen bij jou moeten aankloppen? Door middel van foto’s gaan we dat verhaal vertellen.

Mijn motto is eigenlijk een beetje ‘als je het doet, doe het dan meteen goed’. Daarom is onze voorbereiding zo grondig. We pluizen jouw bedrijf helemaal uit, zoeken de perfecte locaties, kiezen de juiste kleding en props. Van alles genoeg, zodat je alle brandingfoto’s heel lang kunt blijven gebruiken. Want eerlijk is eerlijk, het ziet er wel een beetje gek uit als je 4 maanden lang alleen maar foto’s gebruikt met dezelfde outfit, toch? Een beetje afwisseling is wel echt van belang.

Denk jij nu HE! Dat heb ik ook nodig? Ik ga dolgraag met jou aan de slag om jouw bedrijf en persoonlijkheid in beeld te brengen. Bekijk hier mijn aanbod of stuur me meteen een berichtje.

Liefs, Denise

 

Oja, volg je me al op social media? Het lijkt me onwijs leuk om daar samen te connecten! Je vindt mijn profiel via deze link.

Recent Posts
brandingshoot Strijp-s-Eindhovendenise branding fotografie